Twan Schevers

Wie ben ik?

Sinds 2009 ben ik actief als docent in het hoger onderwijs bij de opleiding Commerciële Economie aan de Zuyd Hogeschool te Sittard. Tevens ben ik lid van het lectoraat Optimaliseren Kennisintensieve Bedrijfsprocessen van de opleiding Bedrijfseconomie en Accountancy aan diezelfde Hogeschool. Naast het werk bij Zuyd Hogeschool ben ik daarnaast vanaf 2007 politiek actief in de gemeenteraad van de gemeente Schinnen (toekomst Beekdaelen). Daarbij vind ik het verzorgen van zakelijke trainingen en presentaties een interessante taak, naast de diverse andere werkzaamheden. Ik ben getrouwd met Ellen en vader van Meike.

Waar sta ik voor?

Wat ik van belang vind is eerlijkheid en vertrouwen naar elkaar toe. Dat zijn kernpunten die in mijn dagelijkse handelen belangrijk worden geacht. Daarnaast de interesse in mensen. Het is een waardevolle zaak om iemand anders te kunnen helpen en ondersteunen daar waar nodig. Mensen beter maken (zo ook in het onderwijs waar ik actief ben) is mijn eerste speerpunt en daar haal ik de nodige voldoening uit. Met name rondom de zakelijke en sociale vaardigheden kan en wil ik daar graag een belangrijke bijdrage aan leveren.

Waarom ben ik bestuurslid?

Het werk dat verricht wordt door A4Works en de achterliggende gedachte van de coöperatie ondersteun ik van harte. Op die gedachte is mijn interesse in een bestuursfunctie gebaseerd. Vanuit het bestuur hoop ik een bijdrage te kunnen leveren om A4Works verder uit te bouwen en te professionaliseren om er samen met de anderen voor te zorgen dat we ‘werkend Limburg ook echt beter maken’.

Zo zie ik de toekomst van a4works

A4Works dient in de komende jaren de partner te worden voor werkend Limburg, zowel voor werkzoekenden alsook voor werkenden. Wanneer arbeidskrachten zich lekker in hun vel voelen en extra getraind kunnen worden rondom vaardigheden en competenties profiteert het gehele ondernemersklimaat van Limburg daarvan. Op die manier maken we werkend Limburg echt beter en dat is ook de koers waar ik de komende jaren graag mee aan de slag ga.

Twan ScheversTwan Schevers

SCHEVERS
GOVERNANCE & BUSINESS
06 12 454 441
046 44 26 092
twanschevers@home.nl