Thea Coumans

Wie ben ik?

Mijn naam is Thea Coumans en sinds 1999 werk ik in de re-integratie branche, een inspirerende wereld waarin ik grote voldoening haal uit het coachen van mensen en hun klaar te stomen voor een volgende stap in hun leven. Mijn doel is cliënten weer in balans te krijgen. Door hen inzicht te geven en bewust te maken van hun valkuilen, nemen zij weer de regie van hun leven in eigen hand.

Waar sta ik voor?

Voor mij is er niets mooier dan bijdragen aan het welzijn van andere mensen. Onze coachingsmethode is een effectieve methodiek die hierin daadwerkelijk bijdraagt. Een concrete en no-nonsens aanpak met meetbare stappen die ervoor zorgt dat mensen weer in balans komen én blijven. Persoonlijk voeg ik daar dan nog enthousiasme, empatisch vermogen, een open en onbevooroordeelde houding en de nodige humor aan toe!

Wat brengt a4works mij?

SAMENWERKING!! Door het bundelen van krachten uit diverse disciplines in A4works staan wij sterker. Door samenwerking en verbinding bereiken we meer!!

Waarom zou iemand lid moeten worden bij a4works?

Door gebruik te maken van de expertise van de leden vullen we elkaar aan en versterken we onze kennis en kwaliteiten. Zo hebben we alle kennis in huis bij de meest uiteenlopende cases of vraagstukken.

Thea CoumansThea Coumans

Repairing Balance Limburg
06 18 942 613
thea@repairingbalance.nl

Thea Coumans

Bezoek mijn
Website
| LinkedIn | Facebook