Raymond Knapen

Wie ben ik

Ik word gezien als een zelfstandig resultaatgerichte professional met een hands-on mentaliteit en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Handelend met een positieve, realistische inslag en een dienstverlenende houding. Ik heb een technisch-commerciële achtergrond met jarenlang internationale ervaring in de industriële (elektro-technisch) branche met talrijke projecten in vakgebieden zoals o.a. research, ontwikkeling, productie en inkoop.

Waar sta ik voor?

Ik maak me sterk voor werkzoekende 45-plussers om hun mogelijkheden en kansen op betaald werk te vergroten. Door hun de regie weer in eigen handen te laten nemen kunnen ze kansen creëren en zelf initiatieven ontplooien op de arbeidsmarkt.

Wat brengt a4works mij?

Waardevolle contacten en inspiratie door de grote diversiteit van de aangesloten leden. Mede een actief deelgenoot te zijn van een coöperatie die ondersteunend werk verricht ter verbetering van de positie van de werkzoekende 45-plusser.

Waarom zou iemand lid moeten worden bij a4works?

Samen sta je sterker. Je kunt je voordeel halen uit de bulk aan kennis, ervaringen en expertise binnen de coöperatie a4works waar je dan ook weer zelf een steentje aan bijdraagt. Door samenwerking en samen te delen kunnen we veel van elkaar leren.

Raymond Knapen

06 81 078 811

info@hipsos.nl