Monique van Erve

Wie ben ik?

Het is mijn passie om mensen en organisaties te begeleiden bij hun ontwikkeling en hen te verbinden met anderen, middels persoonlijk contact en empathisch vermogen. Ik ben een bruggenbouwer en een toekomstgerichte denker, met het oog op gezondheid, welbevinden, kennisdeling, innovatie en omgevingsbewustzijn.

Waar sta ik voor?

Mijn collega’s omschrijven mij als een echt mensen-mens. Zacht op de mens, hard op de inhoud. Mijn omgeving typeert me als iemand die de lijnen uitzet en de structuur bewaakt en daarbij een hartstochtelijke betrokkenheid heeft voor oprechte interesse, de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van mens en omgeving. Ik geloof er in dat een gerichte focus op jouw (werk)wensen, dromen en doelen de basis is voor het optimaal ontwikkelen van jouw talent en een staat van welbevinden. Wanneer je jouw focus, passie en talenten kunt verbinden, kom jij volledig tot bloei, met geluk en opbrengst als resultaat!

Wat brengt a4works mij?

Samen met andere leden sta je sterker. Allemaal streven we het doel na mensen gelukkig te laten zijn in het werk dat ze kunnen en willen doen in onze samenleving. Samen ervoor te zorgen dat voor mensen de afstand naar de arbeidsmarkt kleiner wordt,  door ze in hun kracht te zetten en zelf weer de koers te laten bepalen. Er toe doen !

Waarom zou iemand lid moeten worden bij a4works?

Krachten en expertise bundelen is het toverwoord! Samen kom je verder door kennis te delen en door een gerichte aanpak te hanteren. De voortdurend veranderende toekomst is te grillig om alleen een doel na te streven. Met mensen uit verschillende disciplines vormen wij een mooi divers team dat elkaar kan aanvullen en versterken. Als je het hebt over futureproof, dan is een samenwerking zoals bij a4works daar een voorbeeld van.

Monique van ErveMonique van Erve

06 37 53 07 45
info@lucid-consultancy.nl

Bezoek mijn
Website