Monique van Heesch-Webers

Wie ben ik?

Ik ben werkzaam als zelfstandig wijkverpleegkundige met een hele brede kijk op maatschappelijke uitdagingen! Ik ondersteun dus ook mensen met een “welzijns-hulpvraag”. “Mensen passen niet in hokjes, oplossingen ook niet”. Ik luister heel goed naar jouw ervaringen en vragen. Ik ondersteun mensen bij wat ze niet zelf kunnen. Maar ik luister ook naar wat ze wél kunnen! Van daaruit bekijken we wat jij nodig hebt om je prettig, gezond én gezien te voelen!
Mijn sociale, ontspannen houding, vol energie en enthousiasme zijn van onschatbare waarde voor het geluk en tevredenheid die ik ervaar in mijn werk en privéleven, uitstralend naar mijn omgeving! Ik ben zeer ondernemend en leergierig! Humor is voor mij een onmisbaar ingrediënt! Doe er je voordeel mee!

Waar sta ik voor?

Mijn missie is een actieve rol nemen in de sociale uitdagingen waar onze maatschappij voor staat! Onder het motto: “Doen wat wél kan”, ben ik actief om kennis te maken met buurtgenoten door hen persoonlijke aan te spreken. Op basis van vraag en aanbod, verbind ik hen met elkaar zodat zij elkaar middels hun talenten kunnen ondersteunen. Zo nodig in combinatie met plaatselijke ondernemers en sociale partners uit de wijk. De individuele kracht is zichtbaar, mensen nemen meer regie in hun leven. Zo ontstaat een zorgzame, veerkrachtige wijk waarin men zich Positief Gezond voelt!
Uiteraard kan ik deze manier van ondersteuning op alle denkbare manieren inzetten!

Monique van Heesch

Monique van Heesch-Webers

monique3796@hotmail.com

Bezoek mijn
LinkedIn