Mirjam van der Meij

Wie ben ik?

Ik ben Integraal Leefstijl en Vitaliteit Specialist, Coach en Trainer. Ik ben authentiek, puur, creatief, enthousiast en positief ingesteld. Vanuit mijn persoonlijke benadering heb ik aandacht voor jouw unieke jij, voor wat je nodig hebt, wat het maakt dat je dingen doet die je doet, ik heb oog voor je emoties en gedachtes, je visie en je missie. Gezondheid heeft de integrale aanpak nodig: voeding, beweging en het mentale stuk beïnvloeden elkaar en werken samen. Zowel particulieren als (medewerkers van) organisaties ondersteun ik in het verbinden van hoofd, hart en buik. Ben je in balans, dan ben je vitaal.

Waar sta ik voor?

Het is mijn passie en missie om mensen preventief te begeleiden naar hun duurzame verandering, zodat ze gezond blijven en beter worden (je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden). Als je weer lekker in je vel zit en weer op alle dimensies in balans bent, ben je krachtig, energiek en vitaal. Dit geldt voor individuen en ook voor organisaties. Dan maak je de stap naar pro-activiteit. Dit houdt in dat je de regie (terug) krijgt over je eigen leven zodat je gezonde keuzes kunt maken. Ik vergelijk het leven vaak met een treinreis. Die trein reist en jij bent de machinist van die trein, jij wil aan het stuur van je leven staan.

Wat brengt a4works mij?

Samen zijn we krachtig, samen weten we meer, samen vullen we elkaar aan, samen zijn we verbonden, samen inspireren we elkaar, samen zijn we zichtbaar.

Waarom zou iemand lid moeten worden bij a4works?

De verbinding in de samenleving tussen bedrijven, organisaties, overheden, instanties, zelfstandigen, professionals, vrijwilligers en inwoners is van essentieel belang om vitale zaken vooruit te krijgen in de huidige samenleving. A4works inspireert je de beste versie van jezelf te zijn en dit te delen met degene die het nodig heeft.

Mirjam van der Meij

Integraal Leefstijl en Vitaliteit
Specialist, Coach en Trainer

+31 6 246 97 324
info@triplemooncoaching.nl

Bezoek mijn
Website | LinkedIn | Facebook | YouTube