Marc Corijn

Wie ben ik?

Als erkend bedrijfspsycholoog met 20 jaar ervaring in personeelszaken begeleid ik organisaties, medewerkers en mensen op zoek naar herbronning. U kan mij inhuren voor zowel persoonlijke coaching trajecten rond carrièreontwikkeling, als voor opleidingen rond communicatie en leidinggeven. Verder begeleid ik ook starters bij het uitbouwen van hun integrale ondernemingsplan en strategiebepaling.

Waar sta ik voor?

Ik sta voor een heel gestructureerde, maar toch mensgerichte aanpak. Ik vertrek altijd van een systematische analyse van de probleemstelling binnen een organisatie of een methodische diagnostiek ingeval van individuele hulpvraag. Na duidelijke oorzaak-gevolg analyse werk ik samen met de client een concreet stappenplan uit naar de oplossing toe. Daarbij besteed ik bijzondere aandacht aan een positieve ingesteldheid en psychisch en fysisch welbevinden van de persoon.

Wat brengt a4works mij?

Binnen de aanpak van A4Works krijg ik inspiratie en kan ik helpen bij het begeleiden van mensen die na een lange carrière terug op zoek moeten naar een nieuwe job. Met het multidisciplinaire coaching team creëren we een veilige, respectvolle omgeving als basis voor het herwinnen van het zelfvertrouwen en het ontwikkelen van nieuwe competenties die nodig zijn in het actuele werkveld.

Waarom zou iemand lid moeten worden bij a4works?

De ‘gedwongen’ uitstroom van ervaren werknemers is één van de meest prangende problemen in onze huidige maatschappij. Door koppeling van diverse expertises helpt A4Works om het begrip rond deze problematiek te verruimen en werkbare oplossingen te vinden om onze maatschappij en arbeidsmarkt ‘future proof’ te maken. Iedereen met relevante expertise rond ‘mens en werk’ is welkom om hier zinvol aan bijdragen.

Marc CorijnMarc Corijn

+32 468 174 291
marc.corijn@hrmvoorkmo.be

Logo HRM voor KMO

Bezoek mijn
Website
| LinkedIn | Facebook