Majelle Panis

Wie ben ik?

Ik heb jarenlange ervaring in coaching om mensen inzicht te geven in hun mentale en fysieke gezondheidsaspecten. Ik help met de persoonlijke bewustwording en zorg voor een juiste energiestroming. Samen met klanten streeft ik naar geluk, succes en gezondheid.

Waar sta ik voor?

Mensen die beseffen dat ze hun succes, geluk, en gezondheid voor een belangrijk deel zelf vaak sturen, zullen gemotiveerd zijn hun leven te leren regisseren. Het bedrijfsleven is een uitdagende wereld waar nog enorm veel ruimte is voor verbetering om mensen te laten floreren. Alles start met inzicht in jezelf en je collega’s.

Wat brengt a4works mij?

Aangesloten leden zijn allen mensen die werken vanuit hun passie. Door samen te werken met zeer gemotiveerde collega’s zullen we ons doel, de kansen van werkzoekende 45 plussers op de arbeidsmarkt  vergroten, sterk verbeteren. Samen zijn we creatiever, innovatiever en behalen we meer rendement en voldoening uit ons werk.

Waarom zou iemand lid moeten worden bij a4works?

Alleen kun je wellicht sneller werken. Echter door krachten en ideeën te bundelen,  kunnen we  veel meer bereiken. Door elkaar te inspireren en samen te werken, zullen we betere prestaties neerzetten. Hoe meer expertises vertegenwoordigd zijn bij a4works, hoe waardevoller we kunnen inspelen op bij de huidige vraagstukken bij de veranderende arbeidsmarkt.

Majelle PanisMajelle Panis

06 44 948 888
info@puurgezondezaken.nl

Logo Puur

Bezoek mijn
Website