Jan Gooren

Wie ben ik?

Ik ben sinds 1980 getrouwd met Toos, vader van Eveline en Ellen. Ik woon in Palemig (gem. Heerlen), aan de rand van de Brunssummerheide. Tot 2012 ben ik 33 jaar werkzaam geweest bij ABP/APG. In 2012 heb ik mijn passie gevolgd en ben ik Jan Gooren Coaching begonnen. Ik ben een typisch voorbeeld van een “mensen-mens”. Ik bezit het vermogen om op een natuurlijke manier met mensen te verbinden. Ik maak op een ontwapenende manier contact en biedt snel veiligheid en vertrouwen. Ik ben puur en authentiek. Ik kan goed luisteren, ook en met name naar hetgeen niet gezegd wordt. Aandacht geven is voor mij wezenlijk en het is bovendien helend. Ik ben een positivo pur sang en vind humor een belangrijk ingrediënt. Eigenschappen die prima aansluiten bij mijn levensstijl die ik gerust Bourgondisch mag noemen.

Waar sta ik voor?

Ik sta voor oprechte aandacht en verbinding. Ons verbinden geeft ons een doel en ons leven zin. Mijn doel is het om mensen die de regie als het ware kwijt zijn geraakt, het inzicht en bewustzijn te geven, zodat ze weer sturing kunnen geven aan hun innerlijk proces van denken en voelen. Ik breng mensen in beweging die vastzitten. Ik geef mensen handvatten waarmee ze hun persoonlijk geluk in eigen hand kunnen nemen.

Wat brengt a4works mij?

Verbinding en samenwerking. Ik kan via A4works aansluiten bij een netwerk op basis van Positieve Gezondheid. Door de bundeling van verschillende disciplines kan ik mijn focus vooral richten op datgene waar mijn grote kracht ligt.

Waarom zou iemand lid moeten worden bij a4works?

Door krachtenbundeling kunnen adequate oplossingen aangeboden worden op het gebied van mens en arbeid. Dat biedt veel kansen voor zowel de professional alsook de arbeidsmarkt. Zeker gelet op de situatie in Limburg en de daaraan gekoppelde doelstellingen (sociale agenda) van de provincie Limburg.

Jan GoorenJan Gooren

06 234 32 777
info@jangoorencoaching.nl

Logo Jan Gooren

Bezoek mijn
Website