Hugo Lumens

Wie ben ik?

Oorspronkelijk opgeleid als sportinstructeur en meer dan 25 jaar ervaring als leidinggevende in het MKB en verenigingsleven vormen mijn basis. Daarna volgde de post HBO opleiding tot coachpractitioner aan de Alba academie in Veldhoven. Mensen ervaren mij als inspirerend, interactief, grenzeloos optimistisch en iemand met een aangeboren vaardigheid in de omgang met mensen. Intuïtie en vrije geest stellen mij in staat om buiten de vaste kaders te denken. Gericht op de toekomst en levend in een koninkrijk van mogelijkheden, waar alles spannend en haalbaar is.

Waar sta ik voor?

Als trainer / coach en communicatieadviseur worden deelnemers in verbinding gebracht met zichzelf en elkaar of zoals Jos Burgers (spreker-auteur) het zegt; “Hugo Lumens haalt méér uit mensen”.

Daarnaast dragen deze inspirerende training, workshops en (1 op 1) coaching bij aan een interactieve deelname van de cursisten. Telkens het doel erop gericht dat de deelnemer na afloop van de cursus inzicht heeft in:

  • bewustwording van gedrag
  • eigen en andermans mogelijkheden en talenten
  • het toepassen van de theorie naar de praktijk.

Mijn droom is voltooid als deelnemers fluitend naar hun werk gaan.

Wat brengt a4works mij?

Denken in termen van coöperatief samenwerken binnen a4works zorgt ervoor dat aanvullende competenties en kwaliteiten van de leden ten volste worden benut en ingezet ten behoeve van de doelgroep.

Waarom zou iemand lid moeten worden bij a4works?

Het antwoord op deze vraag schuilt voor mij in een oud Senegalees gezegde:

‘Alleen ben je sneller, samen kom je verder!’

Hugo Lumens

Hugo Lumens

Hugo Lumens
06 – 835 966 14
info@hugolumens.nl

Bezoek mijn
Website
| LinkedIn | Facebook