Femke Wollgarten

Wie ben ik?
Een gedreven leefstijl- en diabetescoach die begeleiding bied bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl, met of zonder diabetes. Ik werk op een manier waarbij humor en plezier ook centraal staan. Bewegen in de buitenlucht levert mij een flinke dosis energie en positiviteit op, vandaar dat ik ook wandelcoaching toepas tijdens mijn werkzaamheden.

Waar sta ik voor?
Gezond eten, voldoende beweging en ontspanning zijn de basis begrippen voor meer vitaliteit in het leven. In mijn manier van werken gaan we vooral samen kijken hoe we dit kunnen bereiken en wat bij jou past. Een gezond lichaam wordt niet bereikt door een dieet maar door een gezonde leefstijl waarbij het hele lichaam de aandacht krijgt. Als diabetescoach en ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat voor een positief effect een gezonde leefstijl heeft bij diabetes. Mijn doel is om mensen met diabetes te helpen weer balans te vinden in een leven met diabetes.

Wat brengt a4works mij?
De mogelijkheid om mijn eigen netwerk uit te breiden en gebruik te maken van elkaars kwaliteiten. Ervaringen en kennis delen horen daar uiteraard ook bij.

Waarom zou iemand lid moeten worden bij a4works?
Om in een samenwerkingsverband Limburg de meest vitale provincie van Nederland te maken. Met ieders specialisme en motivatie zou dit haalbaar moeten zijn, maar daarvoor hebben we elkaar nodig.

Femke WollgartenFemke Wollgarten

Leefstijl- en diabetescoaching
00 49 170 52 88 672
info@femvit.nl

femvit

Bezoek mijn
Website