Christian Thans

Wie ben ik?

Ik ben een professional die doelgericht en resultaatgericht te werk gaat, aanpakt, eigen initiatieven neemt en een aantal jaren specifieke werkervaring heeft. Ik zie kansen in de markt en ben verrassend oplossingsgericht.

Waar sta ik voor?

Ik sta voor goede ideeën: over de ontwikkeling en de aansturing van een organisatie en de mogelijkheden van de organisatie daarin. Ik durf vernieuwend te zijn: problemen aanpakken waarvan iedereen denkt dat ze niet op te lossen zijn. Ik wil mensen in beweging krijgen: weten hoe je anderen kunt motiveren en inspireren. Binden & Verbinden ! Ik ben een netwerker pur sang die lef heeft, resultaatgericht te werk  gaat en daadkrachtig is. Daadwerkelijk netwerkgesprekken voeren en betrokken zijn bij Mobiliteitstafels. Werken met een hoge gunfactor en innovatief. Ik streef naar een minimaal plaatsingsresultaat van 80% bij onze kandidaten, en deel graag mijn expertise. Kennisoverdracht, de cultuur kennen en een uitstekend netwerk van de Regionale Arbeidsmarkt hoort hierbij. Ik heb een aantal Mobiliteitscentra ingericht bij de Overheid en medewerkers laten uitstromen van salarisschaal 4 t/m 19. Ik heb competentieonderzoeken uitgevoerd bij Directieleden van gerenommeerde organisaties en instellingen. Ik geef gevraagd en ongevraagd advies aan Directie en HR. Tevens heb ik ruime ervaring met het inrichten van Mobiliteitscentra bij Amerikaanse bedrijven. Authentiek en resultaatgericht.

Ik kijk achter het CV van mensen : niet het CV is leidend, maar de persoon achter het CV. Met dit gedachtegoed wil ik mij graag inzetten. Het gaat immers om mensen, die haal je niet uit het cv  en de motivatie, maar uit de motivatie én de persoon achter het CV. Op deze manier heb ik veel kandidaten (45+, 50+ en 60+ binnen mijn netwerk geplaatst). Vacaturesites zijn een mooi instrument, maar binnen onze doelgroep wordt iedere dag 97% teleurgesteld.

De afgelopen vijf jaar heb ik een passie ontwikkeld voor alles dat met markten en economie te maken heeft. Het analyseren van risico’s en bedenken van nieuwe constructies zijn dingen waar ik niet alleen in uitblink, maar ook erg veel plezier aan beleef. Het heeft me geleerd gestructureerd te denken en de lange termijn in het oog te houden. Verder ben ik me aan het verdiepen in verantwoord ondernemen. Het is daarbij fantastisch om samen te mogen werken met ervaren professionals die passie hebben in hun vak. Ik heb een uitstekend netwerk, en ben een verbinder voor en door het Bedrijfsleven. Ik ben gedreven en ga altijd recht op de gestelde doelen af. Naast mijn opleiding ben ik actief geweest (en nog) binnen tal van verenigingen en commissies.

Christian Thans Christian Thans

06 5343 8728
info@thansconsultancy.nl

Bezoek mijn
Website