Ons verhaal

Ons verhaal

Wat doen we?

Wij helpen werkzoekenden hun ambitie vorm te geven en stomen ze klaar om de arbeidsmarkt te betreden. Hierbij wordt de mens centraal gesteld en niet de procedure. Samen gaan we opzoek naar iemands passie, drive en de competenties. De focus ligt op krachtgericht werken: vanuit intrinsieke motivatie, alle talenten en competenties inzetten voor (het vinden van) werk. Dit geheel gebaseerd op de Positieve Gezondheid.

Wie zijn we?

Een hoop professionals vormen samen de coöperatie a4works. We spreken de taal van de werkzoekenden vanuit eigen (werk)ervaringen, kunnen ons gemakkelijk in de leefwereld van werkzoekenden verplaatsen en de juiste hulp bieden. De expertise van onze professionals is zeer breed. Denk aan loopbaancoaching, jobmarketing, personal branding, re-integratie & outplacement, personeels- en arbeiddeskundige zaken, bewindvoering en schuldhulpverlening, juridische zaken, energiebalans, vitaliteit, stressmanagement, mindfulness, NLP, om- en bijscholing, leven lang leren, ondernemerscoaching en begeleiding voor startende ZZP-ers. Wij kunnen dus relevante en adequate hulp bieden, afgestemd op elk individu.

Hoe doen we dat?

Afgestemd op de doelgroep, stellen we projecten samen voor de werkzoekenden. De professionals en werkzoekenden gaan samen opzoek naar de verborgen kwaliteiten en leren hoe ze hun krachten kunnen inzetten. Dit via intensieve coaching, training en relevante workshops van professionals met die desbetreffende kennis. De tijdsperiode van het traject wordt vooraf vastgesteld. Binnen deze periode komen de werkzoekende tot inzichten, ontdekkingen en zijn ze sterker dan ooit. Ze vinden aansluiting op de arbeidsmarkt, waarin zij ook weer intensief worden begeleid.

Projecten | Video