Ons verhaal

Wat doen we?

Wij helpen werkzoekenden hun ambitie vorm te geven en stomen ze klaar om de arbeidsmarkt te betreden. Samen gaan we opzoek naar iemands passie, drive en de best passende competenties. De focus ligt op krachtgericht werken: vanuit intrinsieke motivatie, alle talenten en competenties inzetten voor (het vinden van) werk. Dit geheel gebaseerd op de Positieve Gezondheid.

Tevens zetten we ons in voor bedrijven en implementeren we hier de Positieve Gezondheid. Dit betekent: gelukkige werknemers, weinig ziekteverzuim en uitval, een prettige bedrijfssfeer en groeiende resultaten.

Hoe doen we dat?

Afgestemd op de doelgroep, stellen we projecten samen voor werkzoekenden. De professionals en werkzoekenden gaan samen opzoek naar de (verborgen) kwaliteiten en leren hoe ze hun krachten kunnen inzetten. Dit via intensieve coaching, training en relevante workshops van professionals met die desbetreffende kennis. De tijdsperiode van het traject wordt vooraf vastgesteld. Binnen deze periode komen de werkzoekenden tot inzichten en ontdekkingen. Ze vinden aansluiting op de arbeidsmarkt, waarin zij ook weer intensief worden begeleid.

Voor bedrijven wordt – in overleg – een plan samengesteld voor het implementeren van de Positieve Gezondheid. Onder te verdelen in management, team en individueel niveau. Specifiek ingericht op de gewenste bedrijfscultuur. Samen tillen we het bedrijf naar hogere hoogte.

Projecten | Video

Wie zijn we?

Verschillende professionals vormen samen de coöperatie a4works. De expertise van onze professionals is zeer breed. Denk aan loopbaancoaching, jobmarketing, personal branding, re-integratie & outplacement, personeels- en arbeidsdeskundige zaken, budgetcoaching, juridische zaken, energiebalans, vitaliteit, stressmanagement, mindfulness, NLP, leefstijlcoaching en gezonde voeding, verlies en rouwverwerking, budgetcoaching, empowerment, assertiviteit, hulp bij scholing, ondernemerscoaching en begeleiding voor startende ZZP-ers. Mede door de brede expertise, kunnen wij relevante en adequate hulp bieden, afgestemd op elk individu. Tevens zijn we thuis in het bedrijfsleven en allen gecertificeerd in de Positieve Gezondheid.