Violette Hoeijmakers

Wie ben ik?
Mijn naam is Violette Hoeijmakers. Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg was het tijd voor een andere rol als dienstverlener. Een rol waarbij mijn ervaringsdeskundigheid, gedrevenheid en empathische vermogen goed van pas komen. Naast mijn studie toegepaste psychologie heb ik de afgelopen jaren diverse cursussen, trainingen en seminars gevolgd over stress, burn-out en chronische ziekten. Op deze wijze heb ik me als professioneel coach voor stress, burn-out en chronische zieken ontwikkeld.

Waar sta ik voor?
Mensen coachen om weer krachtiger en energieker in het leven te komen staan is mijn grootste passie. Ik help mensen eigen grenzen te stellen en te bewaken, het zelfvertrouwen te vergroten, persoonlijke doelen te stellen en deze te bereiken. Ik zet de bestaande situatie centraal en niet een bepaalde therapie. Ik kies wat bij je past en jij bepaalt het tempo. In een situatie van stress, burn-out of chronische ziekte ben je kwetsbaar en heb ik het als heel belangrijk ervaren om een vertrouwd, vast en ondersteunend persoon naast je te hebben, die je helpt om stap voor stap er bovenop te komen. Als je iemand zoekt, die in dit proces echt aan jouw kant staat, dat ben ik!

Wat brengt a4works mij?
a4works inspireert, zet aan het denken en biedt perspectief. A4works verbindt individuele krachten. Samenwerking maakt sterker en slimmer.

Waarom zou iemand lid moeten worden bij a4works?
Bij a4works staat de mens centraal en werkt men aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet! Samenwerken, krachten bundelen en netwerken samen met een team professionals, ieder vanuit zijn eigen passie en expertise.

Violette HoeijmakersViolette Hoeijmakers

06 18 69 08 09
info@gezondheidscoachviolette.nl

Bezoek mijn
Website