Astrid Lodiers

Wie ben ik?

Ik ben een energieke, integere en verbindende (loopbaan)coach met een passie voor ontwikkeling van mens en organisatie. Mijn kracht is om de ander, op het snijvlak van werk, scholing, persoonlijk welzijn en zingeving, te helpen in bewustwording, keuzes maken en de volgende stap zetten.

Waar sta ik voor?

Het is mijn overtuiging dat eenieder vanuit eigen kracht tot bloei kan komen. Ik geef je een zetje en het vertrouwen dat je nodig hebt om een volgende stap te zetten in je loopbaan, in je studiekeuze of in je persoonlijk welbevinden.

Door anderen word ik gewaardeerd om mijn openheid en betrokkenheid. De combinatie van aandacht geven en oplossingsgericht te werk gaan maakt dat ik een veilige manier creëer om te kunnen ontwikkelen.

Wat brengt a4works mij?

Samen ben je meer dan een optelsom van individuen.

Het is voor mij belangrijk om samen te werken, om samen een focus te hebben op een resultaat. Ook omdat ik in samenwerking van anderen kan leren en mezelf verder kan ontwikkelen.

Met a4works kan ik mee vormgeven aan de uitgangspunten van positieve gezondheid: vanuit ieders kracht kijken naar wat mogelijkheden zijn.

Waarom zou iemand lid moeten worden bij a4works?

In de huidige wereld lijkt het individualisme de boventoon te voeren, maar gelukkig zijn er initiatieven zoals a4works om hier tegenwicht in aan te brengen. Met een lidmaatschap bij a4works kun je vanuit je eigen kracht (vanuit je eigen onderneming) samen het verschil maken!

Astrid Lodiers
Astrid Lodiers

astrid@lavorohr.nl

Bezoek mijn
website