Blog

Blog

Blijf up-to-date, blijf gezond! Wij verzamelen de laatste nieuwtjes omtrent de Positieve Gezondheid voor jou en geven relevante voorbeelden uit de praktijk! Wil jij jouw verhaal delen? Dat vinden we leuk! Stuur ons gewoon even een mailtje!

 

18-05-2019
VANDAAG ZEG IK 'NEE'!
Vind jij het lastig om ‘nee’ te zeggen? Je bent niet de enige! Maar het is zo belangrijk! Want hoe anders krijg je jouw regie en rust terug in al die overvolle dagen? Let op jezelf, alsjeblieft!

02-05-2019
HR EN DUURZAME INZETBAARHEID

De functioneringsgesprekken komen eraan. Voor vele medewerkers, bewust of onbewust, een spannend gesprek. Je wordt in veel gevallen beoordeeld door je leidinggevende: wat doe je goed, wat doe je fout?

24-04-2019
HOE LAADT JIJ JEZELF OP?
We zijn uitgeput, gaan met tegenzin naar het werk en voelen ons soms zo leeg. “Let op jezelf en werk niet te hard”, roept je omgeving. Maar dat is niet de oplossing!

18-04-2019
DE KLOOF DICHTEN TUSSEN STATUSHOUDERS EN DE NEDERLANDSE MAATSCHAPPIJ
Het project ‘Samen Meedoen’ is van start gegaan. Een groep vrouwelijke statushouders, samengesteld door Gemeente Voerendaal, werkt tien weken lang intensief aan de Nederlandse spreektaal en actieve deelname aan de Nederlandse maatschappij.

07-04-2019
KWETSBAARHEID
Afgelopen dinsdag moest onze zoon naar het ziekenhuis voor een Ph metrie. Een meting van de zuurtegraad in de slokdarm middels een slangetje via de neus, naar de slokdarm. Hij raakte er niet van in paniek, maar vervelend was het wel.